088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Geen verrassingen
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel ons
    Bel 088 101 91 21 

Vuurschalen

Foto-tabel  Lijst 

Vuurschalen zijn een makkelijke manier om warmte en sfeer te verkrijgen in uw tuin. Door de ronde of ovale vorm van de vuurschalen, is het vlammenspel voor iedereen goed te zien. Het vlammenspel zorgt voor charme en sfeer, waardoor het nóg gezelliger wordt in uw tuin. Tevens zijn de vuurschalen gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u kunt genieten op een plek naar keuze in uw tuin.

Tuinhaarden Gigant gaat voor kwaliteit

U wilt waar voor uw geld en dat begrijpen wij. Om deze reden selecteert de Tuinhaarden Gigant alleen vuurschalen die voldoen aan onze eisen. De vuurschalen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor u verzekerd bent van een product dat goed functioneert en waar u lang plezier van heeft.

Meer sfeer, meer charme en meer warmte

De vuurschalen zorgen voor meer sfeer, doordat er een middelpunt wordt gecreëerd waar men rondom kan staan. Vuur is een mooi natuurlijk iets en wordt geassocieerd met warmte. Het vuur geeft de vuurschaal charme. Het kan in Nederland 's avonds wat kouder worden, maar de vuurschaal brengt een hoop extra warmte om nog lang te kunnen genieten.