088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Geen verrassingen
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  Bel 088 101 91 21 

Vuurkorven

Foto-tabel  Lijst 

Het genieten in uw tuin stopt niet na de zomer of als de zon weg is, want er zijn nog genoeg momenten om te genieten rondom de vuurkorf. Door de vaak grotere openingen in een vuurkorf, komt er aan alle kanten een heerlijke warmte vrij en is het overweldigende vlammenspel van alle kanten te aanschouwen. De vuurkorven zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor deze bestand zijn tegen alle weertypen en jaren meegaan.
 1. Kuub droog berkenhout
  (1)
  Halve pallet ovengedroogd berken haardhout

  Van: € 219,00 U bespaart 9%

  Voor: € 199,00

  Berkenhout dat perfect is voor de kleinere tuinhaarden maar zeker ook voor grote tuinhaarden geschikt. De blokken berkenhout zijn altijd 25 cm lang en hebben een schone ontbranding. De afmeting van de pallet is 120 x 85 x 100 cm (b x d x h)

 2. Vuurkorf FF69
  Ronde vuurkorf

  Van: € 49,50 U bespaart 21%

  Voor: € 39,00

  Gegarandeerd de goedkoopste!

  • Stabiel en veilig
  • Hoogte 59 cm
  • Diameter 34cm
  • 1 jaar garantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Staal en zwartgespoten


  Authentieke vuurkorf geschikt voor feesten en partijen. Ook te koop in combinatie met haardhout of houtbriketten.
 3. Vuurkorf vierkant
  Vierkante vuurkorf
  € 29,00
  Moderne, zwarte vuurkorf voorzien van een stabiel onderstel met handvatten. Een ideaal vormgegeven vuurkorf om gezellig rondom te zitten en te genieten van de warmte. Door de poedercoating waar deze vuurkorf mee behandeld is, gaat hij langer mee en bent u gegarandeerd van vele uren stookplezier.

Gezelligheid en warmte

Vuurkorven zijn steeds populairder aan het worden doordat ze zorgen voor meer gezelligheid en warmte. Het vlammenspel in de vuurkorf geeft de avond meer charme en zorgt tevens voor een aangename warmte.

Altijd buiten genieten

Door een vuurkorf is het altijd mogelijk om te genieten van het buitenleven. Door de warmte die gemakkelijk en snel wordt vrijgegeven, hoeft u geen moment in de kou te zitten. Ideaal om 's avonds gezellig met familie of vrienden te zijn en rondom de vuurkorf te genieten van elkaar. Verleng uw avond gemakkelijk met een vuurkorf in uw tuin!

Vuurkorven van kwaliteit

Bij de Tuinhaarden Gigant staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat is terug te zien in de producten. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor u jarenlang kunt genieten van onze vuurkorven.