088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel ons
    Bel 088 101 91 21 

Vuurkorven

Foto-tabel  Lijst 

Het genieten in uw tuin stopt niet na de zomer of als de zon weg is, want er zijn nog genoeg momenten om te genieten rondom de vuurkorf. Door de vaak grotere openingen in een vuurkorf, komt er aan alle kanten een heerlijke warmte vrij en is het overweldigende vlammenspel van alle kanten te aanschouwen. De vuurkorven zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor deze bestand zijn tegen alle weertypen en jaren meegaan.

Gezelligheid en warmte

Vuurkorven zijn steeds populairder aan het worden doordat ze zorgen voor meer gezelligheid en warmte. Het vlammenspel in de vuurkorf geeft de avond meer charme en zorgt tevens voor een aangename warmte.

Altijd buiten genieten

Door een vuurkorf is het altijd mogelijk om te genieten van het buitenleven. Door de warmte die gemakkelijk en snel wordt vrijgegeven, hoeft u geen moment in de kou te zitten. Ideaal om 's avonds gezellig met familie of vrienden te zijn en rondom de vuurkorf te genieten van elkaar. Verleng uw avond gemakkelijk met een vuurkorf in uw tuin!

Vuurkorven van kwaliteit

Bij de Tuinhaarden Gigant staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat is terug te zien in de producten. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor u jarenlang kunt genieten van onze vuurkorven.