088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  088 101 91 21 
 • Icon bel onsWhatsapp
  088 101 91 21 

Terrasverwarmers

Foto-tabel  Lijst 

Met één druk op de knop weer lekker in de warmte zitten? Terrasverwarmers bieden u deze mogelijkheid! Nadat u de terrasverwarmer heeft aangezet, zult u binnen enkele minuten een aangename warmte ervaren. Alle terrasverwarmers zijn veilig in gebruik en zorgen ervoor dat u langer kunt genieten in uw tuin.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Langer genieten van de avond in uw tuin

De terrasverwarmers zijn al jaren erg populair in de horeca, maar ook bij mensen thuis begint het steeds populairder te worden. Men zit graag in de tuin, maar hier ben je afhankelijk van het weer op dat moment en terrasverwarmers kunnen ervoor zorgen dat u langer kunt genieten in de tuin.

Terrasverwarmers zijn gemakkelijk in gebruik

In tegenstelling tot hout, dat eerst tot ontbranding dient te komen voordat er warmte wordt afgegeven, zorgen de terrasverwarmers met één simpele druk op de knop bijna direct voor warmte.

Groot aanbod aan terrasverwarmers

Tuinhaardengigant.nl heeft een groot aanbod aan terrasverwarmers waaruit u kunt kiezen. Er is de keuze tussen terrasverwarmers die warmte generen op basis van elektriciteit of gas en daarnaast is er de keuze tussen een staande terrasverwarmer of ééntje die kan worden gemonteerd aan.