088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel ons
    Bel 088 101 91 21 

Terraskachels

snelle levering


Terraskachel online te koop

Geniet 's avonds langer van uw tuin door de heerlijke verwarming van uw terraskachel. Plaats de kachel strategisch naast uw tuinset waardoor iedereen warm blijft. De TuinhaardenGigant is exclusief leverancier van verschillende gerenommeerde merken zoals Out Trade, Gardenmaxx, Esschert, en Pallazettie. De TerrasKachels zijn oersterk waardoor ze een leven lang mee gaan. Onze terraskachels zijn multifunctioneel. Ze zijn onder andere te gebruiken als barbecue steengril en/of rookoven.

Schanskorf

De TuinhaardenGigant volgt de laatste trends op het gebied van terraskachels. De Schanskorf is een steeds vaker voorkomende terraskachel. Door de natuurlijke uitstraling van de stenen rond het vuur wordt de tuinhaard een geheel met uw tuin.

Terraskachel geschiedenis

Vroeger maakte men van oude gastanken zelf tuinhaarden. Het hergebruik van oude gastanken in combinatie met het stoken van hout werd in Nederland steeds populairder. Hier hebben verschillende tuinhaardproducenten handig op ingespeeld. Veel mensen die geen tijd hebben om te knutselen en toch willen genieten van een lekker vuurtje in de tuin kopen online hun tuinhaard, vuurschaal of schanskorf.

Terraskachel aansteken

Stook altijd gedroogd hout in uw buitenhaard. Wanneer u te vochtig hout stookt is de kans op rookontwikkeling en buurtoverlast erg groot. Leg als eerst de grote blokken hout in uw terraskachel. Daarna de kleine blokken hout. Als laatste legt u het aanmaakhout en de aanmaakblokjes in uw tuinkachel. Steek uw tuinhaard nooit aan met benzine of andere brandbare vloeistoffen. Zorg ervoor dat kleine kinderen niet met hun handen bij de tuinkachel kunnen komen. Maak hiervoor een natuurlijke afscheiding rondom de vuurkorf.