088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel ons
    Bel 088 101 91 21 

Terrashaarden

Foto-tabel  Lijst 

Alle terrashaarden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hierdoor ideaal te gebruiken in de tuin. De terrashaarden zorgen voor veel sfeer, warmte en gezelligheid. Terrashaarden zijn een makkelijke manier om nog lang te genieten van de zomeravond in uw tuin. Het vlammenspel van het vuur zorgt voor een overweldigende sfeer en tevens voor veel warmte. De meeste terrashaarden zijn uit voorraad leverbaar en vaak zelfs de volgende werkdag! Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en bezorgkosten.
Filteren

Waarom een terrashaard?

Terrashaarden zorgen voor een onvergetelijke avond, ze zorgen ervoor dat u langer buiten blijft zitten en dat het warm blijft. De terrashaard zorgt voor een heerlijk knisperend vuurtje, mooie grote vlammen en een aanzicht vol sfeer. Voor een optimaal vuur en een hoog rendement, dient u goed droog haardhout te gebruiken in de terrashaard.

Bestel uw terrashaard gemakkelijk online

Geen dichte deuren bij de winkel, geen gedoe met het verplaatsen van de terrashaard van de winkel naar huis en geen lange wachtrijen. Bekijk al onze terrashaarden gemakkelijk en snel, beschik snel over alle specificaties van een bepaald product en kom snel in contact met één van onze medewerkers via de chat.

Hoogwaardig materiaal

Alle producten worden vervaardigd uit materiaal van hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de terrashaarden langer meegaan, de warmte langer vasthouden en veilig zijn. Onder de veiligheid valt bij ons bijvoorbeeld dat de terrashaarden niet scheuren op de lasnaden en dat er geen mogelijkheid is dat er brandende blokken hout naast de terrashaard belanden.