088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel ons
    Bel 088 101 91 21 

Out Trade

Foto-tabel  Lijst 

Out Trade heeft een unieke lijn tuinhaarden en terrasverwarmers ontworpen. De haarden zijn direct te herkennen aan de chique en originele vormen. Out Trade is marktleider op het gebied van terrasverwarmers. afgelopen jaren hebben zij diverse nieuwe soorten vuurkorven, tuinhaarden en vuurschalen in de markt weten te zetten. De TuinhaardenGigant is trots om exclusief dealer te mogen zijn van Out Trade.

Out Trade

De haarden van Out Trade zijn ontworpen door verschillende professionele designers. Van modern tot klassiek en van design tot robuust. Out Trade bied voor ieder wat wils. Alle terrashaarden zijn praktisch in gebruik en daarnaast zeer decoratief. In het assortiment wat de TuinhaardenGigant u aanbied zult u zeker een haard vinden die bij u past.

Gebruik

Doordat Out Trade gerbuik maakt van hoogwaardig staal zijn de haarden goed bestand tegen de intense hitte die kan ontstaan tijdens het gebruik. Ieder model is makkelijk in elkaar te zetten en direct te gebruiken. Enkele modellen hebben de mogelijkheid om mee te barbecueën en te grillen.