088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Geen verrassingen
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  Bel 088 101 91 21 

GardenMaxx

Foto-tabel  Lijst 

GardenMaxx is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd is in het vervaardigen van tuinhaarden, vuurkorven en terrasverwarmers. De professionele lijn die ontworpen is door verschillende (tuin)interieur designers is herkenbaar aan de originele vormen en lijnen. De haarden van GardenMaxx zijn robuust en oersterk. Van vrijwel alle soorten kunt u kiezen uit zwart of cortenstaal.
 1. Masaya zwart
  (1)
  Masaya zwart
  € 185,00
  Door zijn strakke design is de Masaya tuinhaard er één die past in een moderne tuin. Doordat de Masaya vrij smal is, is een plekje voor deze robuuste tuinhaard zo gevonden! De Masaya tuinhaard heeft een grote opening aan de voorzijde die doorloopt tot de bovenkant en hierdoor kunt u het volledige vlammenspel altijd aanschouwen. Bij de TuinhaardenGigant is de Masaya zwart het goedkoopste! Levertijd is 2 a 3 dagen

Vuurkorf Gardenmaxx

GardenMaxX is een van oorsprong Nederlands design bedrijf. Sinds de oprichting in 1999, heeft GardenMaxX vele nieuwe ontwerpen en stijlen voor tuinhaarden, vuurkorven, tuinmeubelen, tuindecoratie, plantenbakken, waterfontijnen, en brievenbussen geïntroduceerd. De ontwerpen zijn stijlvol, functioneel, eigentijds, en van uitstekende kwaliteit. Waarde, prijs, kwaliteit en design zijn allemaal belangrijke factoren om GardenMaxx te overwegen. GardenMaxx streeft ernaar om uw verwachtingen te overtreffen in elk van deze gebieden.