088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  Bel 088 101 91 21 

Klantenservice

Meest gestelde vragen

 1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  Wij streven er naar om de levering zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Wanneer u een bestelling plaatst kunt u aangeven op welke werkdag u uw bestelling het liefst wilt ontvangen. Op de dag van levering kunt u in de ochtend bellen hoe laat de bestelling wordt afgeleverd. Meer daarover vindt u hier.

 2. Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

  Als u voor 16:00 bestelt, wordt de zending dezelfde dag nog gepikt, zodat deze de volgende werkdag gratis door heel Nederland geleverd kan worden. In de avond worden de bestelde producten naar een depot bij u in de buurt gereden, zodat deze de volgende werkdag bij u geleverd kunnen worden. De producten worden tussen 9:00 en 17:00 bezorgd, de verwachte levertijd kunt u op de dag van levering bij ons opvragen. Meer daar over vindt u hier. De producten worden geleverd door middel van een vrachtwagen met een laadklep. Vervolgens worden de producten bij u geleverd met een (elektrische) pompwagen tot aan de deur.

 3. Moet ik thuis zijn voor de levering?

  U hoeft niet verplicht thuis te zijn om uw producten geleverd te krijgen, maar het is wel handig. Als u thuis bent op het moment van de levering, kunt u de goederen direct zelf ontvangen en binnen zetten. Mocht het zo zijn dat u niet thuis bent, wordt er een kaartje door de brievenbus gedaan om een nieuwe afleverdatum af te spreken.