088 101 91 21 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Geen verrassingen
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel ons
    Bel 088 101 91 21 

Barbecues

Foto-tabel  Lijst 

De combinatie van het zomerse weer en het vertoeven in de tuin, zorgt ervoor dat veel mensen gaan barbecueën. Een ideale mogelijkheid om gasten uit te nodigen en samen te genieten van het weer en de hapjes. Een barbecue is de perfecte manier om buiten te genieten van het weer en tevens wat klaar te maken op de barbecue. Tuinhaardengigant biedt u een groot assortiment aan barbecues en barbecue accessoires.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Houtskoolbarbecues

De houtskoolbarbecues zorgen voor een authentieke wijze van het barbecueën en geven tevens de geur van het houtskool mee aan het eten bereid op de barbecue. Het kost even wat tijd om het houtskool aan te krijgen en goed warm te hebben, maar dan heeft u wel wat. Een houtskoolbarbecue wordt een stuk heter dan andere barbecues. Als u dan ook lang brandende briketten gebruikt, kunt u het vlees ideaal laten garen. Dit is echt een pluspunt!

Gasbarbecues

Liever op zoek naar een moderne manier van barbecueën? Kies dan voor een elektrische- of gasbarbecue. Deze zijn sneller op de juiste temperatuur en dus sneller klaar voor gebruik!